Vi benytter kun det her flyttefirma i Århus fra nu af

Jeg har for inden vores flytning været ud og kigge efter et godt flyttefirma i  Aarhus men det har virkelig ikke været nogen nem opgave.

Jeg brugte over 3 uger på at se på forskellige flytteforretninger og til sidst fandt jeg ud af, at der var  et got flyttefirma som hedder

Hinnerup Flytteservice og de var faktisk behjælpelige med alt der omhandlede vores flytning.

Jeg var bekymret for vores ting

Jeg bekymrede mig meget over vores ejendelen og var bange for at det flyttefirma vi valgte ikke havde respekt for vores ting ,men det var en bekymring jeg ikke havde behøves at have. Hinnerup Flytteservice var virkelige forsigtige med vores ting.

De tog højde for alle mine ting, selv hundekurven blev der taget hånd om, hvilket var lidt vildt synes jeg. Måske fordi jeg i forvejen havde givet udtryk for, at jeg var meget øm over mine ting. Men jeg har stor respekt for, at denne flyttemand i Århus var så cool med flytningen, og ikke synes jeg var en ”skør tosse”.

Et flyttefirma der giver en god fornemmelse

Jeg havde en fornemmelse af, at flyttefirmaet havde specialiseret sig i flytning og var et professionelt team, derfor var jeg heller ikke i tvivl om at det var det rigtige valg jeg havde taget. Selvom prisen ikke betød det helt store for mig da jeg søgte et flyttefirma, var det da en bonus, at flyttefirmaet var ekstremt billigt – og det var da også en bonus, at de trappede op på min adresse i pænt tøj, så man følte en tryghed ved at overlade sine ting til dem. Alt i alt er min totaloplevelse af dette flyttemand i Aarhus helt i top, og jeg vil hellere end gerne give de bedste anmeldelser og den bedste anbefaling videre herfra.

Et alternativ til et flyttefirma.

Hvis der ikke er mulighed for at benytte det første omtalte flyttefirma så er her en mulighed for et andet flyttefirma i Aarhus som også kan “løfte” opgaven lige så godt som Hinnerup firmaet se her hvis du ønsker det næst bedste flyttefirma i Århus.