VI ER FLYTTET TIL VINDERUP – DU FINDER OS PÅ ADRESSEN PARALLELVEJ 1, 7830 VINDERUP (TIDL. OPTIMERA TØMMERHANDEL)

Ny stor Skov- & Haveforretning i Vinderup

 

Vinderup Maskinforretning og Bjergby Motorservice slår sig sammen og skaber en ny forretning med speciale i maskiner og udstyr til skov, have og park – “Vinderup Skov & Have”

Forretningen får adresse i byggemarkedskæden Optimeras bygninger på Parallelvej i Vinderup, som Vinderup Maskinforretning købte, da kæden lukkede afdelingen 1. november.

To erfarne mænd fra branchen står bag den nye forretning, der bliver en afdeling af Vinderup Maskinforretning.

Klaus Brask-Nielsen, ejer af Bjergby Motorservice, har købt andel i Vinderup Maskinforretning A/S og bliver dermed en del af ejerkredsen i Vinderup Maskinforretning, der i dag ejes af Jan Pedersen. Fra 1. januar vil de to ejere af Vinderup Maskinforretning starte den nye forretning “Vinderup Skov & Have”.

Både Bjergby Motorservice og Vinderup Maskinforretning har opereret i branchen i mange år. Med det nye samarbejde udskilles skov- og haveafdelingen fra Vinderup Maskinforretning og flyttes fysisk til nabobygningen, der altså tidligere husede Optimera.

Bjergby Motorservice flytter alle aktiviteter til samme adresse, og Klaus Brask-Nielsen bliver daglig leder af “Vinderup Skov & Have”. Bjergby Motorservice’s mekaniker, Dan Vinstrup, bliver ansvarlig for reparationer og service af skov-, have- og parkmaskiner i værkstedsafdelingen hos Vinderup Maskinforretning.

Ud over de traditionelle skov- og havemaskiner, som f.eks. motorsave og plæneklippere, er det planen, at ”Vinderup Skov & Have” bliver en del af MI Butiks kæde og kan dermed tilbyde alt inden for værktøj til flaskegas, søm og skruer.

Handlen finder formelt sted den 1. januar 2016, og den nye forretning i Vinderup forventes officielt at åbne omkring første marts, når indretningen af de nye lokaler er færdiggjort.

I overgangsperioden vil kunder blive betjent både fra Bjergby og Vinderup.

For yderligere spørgsmål kontakt:

Klaus Brask-Nielsen (tlf. 20 18 26 83)